Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co Klause, všechny. Jak asi prochází jednání o koaliční smlově třeba mezi KDU a ČSSD. Řekl bych, že každá strana musí akceptovat pro ní něco nevýhodného a přesto se dohodnou akorát odposlech u toho nebude, tedy možná.:-)

0 0
možnosti
Foto

Věříte Nečasovi, který se chtěl v telefonu vytáhnout před milenkou a udělal ze sebe důležitějšího, než kdy v očích Klause byl? Neblázněte. ;-)

4 2
možnosti
JZ

Když jsou odposlechy ty zásadní argumenty proti Ráthovi, tak proč nejsou použity proti narcisovi Klausovi a Nečasovi?

4 1
možnosti
JC

Vy jste velice odpudivý člověk.

Když už tak odsuzujete milosrdenství a voláte po nesmiřitelné spravedlnosti, pak nezbývá než očekávat, až se vám jí dostane. Třeba až budete zoufale doufat v presidentskou milost pro některé své dítě ...

4 1
možnosti
VH

Já nevím, jak vy. O morálce Klause můžeme vědět vše nejméně 15 let, o sviňském obchodu obou pánů nejpozději od 2.1.2013.

  Vy jste na to fakt potřeboval odposlech?

3 0
možnosti
Foto

Jeden za osmnáct, druhý za ...Byl potřeba uvolnit blokovaný kapitál. Jakýkoli.Stalo se. I ODS ho potřebovala. Obyčejný ,,dýl". Tak nějak ,,po našem, že, demokraticky". Tedy po jejich, jako vždycky8-o:-(;-)

2 0
možnosti
OF

Proč je morálně ? Klaus patří do teplaků.:-P

1 2
možnosti
VH

To je možné. Ale nikdy tam nepůjde (má totiž jako exprezident doživotní amnestii /i na činy budoucí/).

3 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik