Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E95v51ž69e69n 47P78o12l39á84k

12. 12. 2013 15:04

Pán zřejmě neumí ovládat své emoce a to mu brání argumentovat. To, že napsal, že se mu chce zvracet, skutečně od základů změnilo mé vidění světa.

0 0
možnosti

Pardon Miloš Zeman.

0 0
možnosti

Pravá pastva ro Klausobijce, tady se můžou pořádně vyřádit! Za všechno můře Klaus...

0 0
možnosti

.....s autorem naprosto souhlasím, včetně klasifikace činu , to zn, , že jde o vlastizradu , protože tento čin byl hanebný, a stát  poškozující. Otázky , jestli Klaus může za všechno - sám určitě ne , ale podílí se velkou měrou na všem zlém , které se v naší republice událo a co drtivou většínu občanů poškodilo.

Vážený , Zemana nechte na pokoji , ač ho neustále kritizujete za všechno možné , tak doposud všechno , co učinil , učinil v rámci zákona , žádné svévole se nedopustil............:-P:-P

3 1
možnosti

M15í42l35a 98Š11u76l25a

12. 12. 2013 13:59

.. ten článek je super, je jako tříska v oku bratra jeho, kterou se jal tahati, zatím co v jeho vlastním oku trám vězí ..

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane poslanče, na portálu Parlamentních listů leží můj dotaz, na který zatím nikdo neodpověděl, tak jsem Vám jej po přečtení Vačeho bloggu také položil a pokládám Vám jej i zde.

Domnívám se, že důsledky korupce(organizovaného zločinu ve spojení s institucemi státu) jsou tak vážné, že se jedná v podstatě o vlastizrádné jednání, přestože je "jen" druhotným důsledkem jiné trestné činnosti? Neprospěla by této zemi legislativní úprava umožňující užití § o vlastizradě? Uvědomuji si, že naše země není v situaci jako SAR, z jejíhož bohatství má obyvatelstvo minimum. Přesto si myslím, že dochází k tak závažným trestným činům s tak velikými škodami, že to destabilizuje stát a důvěra v jeho instituce je podlamována, a to má i veliký ( nesporně negativní) vliv na kvalitu života i zdraví obyvatel, i na jejich vnímání svobody. Protože svoboda není přihlížet, jak se vykrádá nebo ničí bohatství země na úkor většiny žijící v posměchu kmotrů. Dokud je pojem -vlast- ještě aktuální, pak vlast existuje i v mírových dobách. I zrazovaná.

4 0
možnosti

Autor je oranžový politik. Dokazuje svou neschopnost rozeznat skutečnou velezradu. Té se dopustil VK při podpisu LS, k čemuž byl donucen. Vlastizrady se dopustil i VZ, když podepsal hned po zvolení něco evropského, asi přijetí Eura. Toto jsou skutečné velezrady, ale VK byl k tomu donucen, ale VZ to udělal sám o sobě.Každý, kdo je proti amnestii, je asociál!!!

3 1
možnosti
Foto

Klausovi někdo držel pistoli u hlavy a tím ho donutil? 8-o

Klaus je tak samolibý, že nic jiného, než pistole by ho nedonutilo. Vzpomeňte na vlajku EU a Pražský hrad.

2 2
možnosti
Foto

Šlo ,,pouze" o uvolnění blokovaného ,,kapitálu", který byl do té doby ,,umrtven", čili ,,mimo hru". Do jisté míry to potřebovaly všechny partaje. Pro ODS už bylo stejně pozdě.

Všechno souvisí se vším.:-/;-)

0 0
možnosti

Oba zavřít a na dlouho.

2 1
možnosti
Foto

Jen jsem zvědav, jestli někdo z vytrvalých zastánců "profesora" dokáže tohle vysvětlit. Takovou jeho do nebes vynášenou konzistentnost.... FUJ!

FUJ ovšem i Nečasovi, přistoupit na takovýhle handl pro zvoranou rádoby "reformu", to je do pekla volající.

jeden hnus větší než druhej.

3 0
možnosti
Foto

Nepříjemná pravda. Důsledky jejího plného pochopení by měly natolik vážné a pozitivní ozdravné dopady, že je vynakládáno veliké úsilí k odvádění pozornosti. Dokonce i tak průhledným způsobem jakým to dělají Klausovi věrní - hanebným způsobem se pokoušejí vytvořit z Václava Klause hrdinu, který zabránil Václavu Havlovi v jeho nebezpečném směřování k nepolitické politice(asi míněno bez kmotrů...).

3 0
možnosti
Foto

Ano, velmi přesně. Je tu několik takových, až to vyvolává dojem nějakého řízení a koordinace.

2 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik