Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zatím platí kdo chce psa bít, lustrační zákon si najde.

2 0
možnosti
SN

:-)  Máte plnou pravdu! Ti chytří, kteří aktivně spolupracovali, udávali a tudíž věděli, že jejich svazek existuje, se rychle postarali, aby byli čistí. Gen. Lorenc by nám to pověděl, když jezdily auta se svazky na skládky, kde se pálily. To by skartovačky, kterých tenkrát asi bylo málo, nezhltly ! Ti co se neangažovali a přesto ve svazcích byli, to neřešili, měli celkem čisté svědomí. To je výsledek! Největšími bijci za lustraci, jsou ti největší udavači a tak si čistí svoje svědomí. Bylo to i po II. světové! Z největších udavačů za okupace se stali po válce největší partyzáni a bojovníci proti Němcům, kteří tu byli. To pamatuji osobně! R^R^R^

2 0
možnosti
LV

Ano, v jistém smyslu musím souhlasit.

0 0
možnosti
Foto

"To nemají na svědomí žádní agenti StB"..... Svatá prostoto, vždyť v drtivé většině pocházejí tzv. kmotři a podobní ze stejného hnízda!

2 0
možnosti
LV

Musím nesouhlasit - povětšinou jde spíše o lidi mladší, kteří s StB neměli nic společného nebo by nespadali pod lustrační zákon.

1 1
možnosti

Lustrační zákon rehabilituje stranické dotazníky, které v r. 1980 se ptaly uchazečů o aspirantury (tedy mě), co jste dělal v r. 1948, respetive r. 1968.  Prosím pěkně, ještě jsem se nestihl narodit, respektive byl jsem žákem ZDŠ. 

Když takto pitvá se minulost jednotlivců v demokracii,   tak potom zcela to ospravdlňuej tu totalitní praxi. Tehdy jsem zuřil, že musím něco takového vyplńovat, ovšem po zkušenostech s touto demokratickou praxí se těm komunistckým kádrovákům musím omluvit.

2 2
možnosti
Foto

Pitvá se minulost nepřátelů demokracie. Máte něco proti tomu?

4 1
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1359x
Zcela obyčejný člověk ze severní Moravy, kde je drsné podnebí a skvělí lidé. Shodou okolností jsem poslancem, ale to není tak podstatné. Nicméně moje barva je oranžová.

Seznam rubrik