Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

BÝV.poslanec Velebný,

neposmívám se, ale měl by jste mít úroveň...bohužel nemáte, vše má svůj čas i to že vědomě manipulujete s údaji a jste schopen psát nesmysly...např, z 9.5 ...SE NIC NESTANE A DALŠÍ VĚTOU SI PROTIŘEČÍTE. buď rozumíte své mateřštině nejen objemově, tj. kvantitou, ale také obsahem, sdělením...kvalitou. Potřebujete mít vysokou karmu čtenosti. FAJN, jste to vy a další politici, kteří si berou peníze za nic a ještě se otíráte o problém, kterému nejen že nerozumíte, ale nejste ho schopen pochopit. Dějiny jakéhokoliv státu ukazují, že tudy cesta nevede a je jedno zda li jste věřící či proklamovaný oranžový, tj. např. býv.komouš atp. např. i pan RÁŽ UKAZUJE V ČEM JE PROBLÉM, STÁT VYPLÁCÍ DÁVKY A BÍLÁ MAFIE JE NEZIŠTNĚ NA NEPŘIZPŮSOB. SKÁSNE..ZLODĚJSKÝM NÁJMEM A CO S TÍM SOUVISÍ BY JSTE NEPOCHOPIL, TAKŽE CITUJTE A TVAŘTE SE JAKO VZDĚLANEC A JAKOBY SE SLUŠNĚ OBLÉKEJTE, ZATÍM MÁTE Z ČEHO....;-)[>-]EUpostupně si dělám obrázek, mozaiku těch  LIDECH, co se velmi DOBŘE PŘIZPŮSOBILI A TO TAK ŽE MAJÍ SMLOUVU A JAKO PRACUJÍ, A PŘITOM DOSTÁVÁJÍ PŘEMRŠTĚNÉ PLATY, NEMŮŽE SE POTOM ČLOVĚK DIVIT, PROČ SE ZDE TOLIK KRADE, JEDEN DRUHÉMU RUKU MYJE, UPLÁCÍ ATP....

0 0
možnosti

J39a42n 80R65á49ž

4. 9. 2013 14:27

Pane Velebný! Níže píšete , že problematika soužití s Cikány je složitá. Souhlasím, ale trvám na to,že ošetření nejožehavějších problémů jednoduše  řešitelné je. Příklad: Kdokoliv, kdo uzavře nájemní smlouvu kde nájem svou výší přesahuje výrazně nájem obvyklý, riskuje neplatnost. Proč nejsou takové smlouvy státem napadeny?  Dále:  Úředník,který proplácí z veřejných zdrojů určených pro sociální bydlení nepřiměřeně vysoké nájemné sjednané ve smlouvě uzavřené subjekty soukromého práva, porušuje svou povinnost pracovat s péčí řádného hospodáře, čili porušuje svou zákonnou povinnost nakládat odpovědně se svěřenými prostředky. Otázkou tak je, proč se tím nikdo nezabývá i s použitím příslušné části trestního zákoníku?

"Jednoduché části složitého celku se dají řešit jednoduše" (Steve Jobs)

2 0
možnosti

Vážení čtenáři, děkuji vám za zájem o můj text. Některým níže odpovídám přímo. Přeji pěkný den.

1 0
možnosti

Je skvělý, pravdivý  a toho si vážím,

žádné zavřené oči, ale odvaha to napsat R^R^R^

0 0
možnosti

Pěkné, ale je s podivem, když politici/skoro všichni/ znají skutečnou podstatu, proč ? proboha se tím už dávno seriozně nezabývají, nesnaží se to řešit? At je to jakkoli, většinová společnost drží v ruce všechny nástroje, kde je tedy zádrhel?? cca 10 milionů cikánů v Evropě nedokáže  350milionů ostatních přimět  k civilizovanému způsobu života a dodržování pravidel??

1 0
možnosti

Protože je to nezajímá, oni neřeší naše problémy, ale svoje zájmy.

0 0
možnosti
Foto

Lépe bych to neuměl napsat... R^

5 0
možnosti

A co jste s tím udělal, když jste byl poslancem?

N I C

3 0
možnosti

Ve skutečnosti jsme v řadě případů varovali před tím, že přijímané zákony budou zneužívány, ale pokud je vůle k jejich přijetí a existuje v parlamentu většina, což existovala, tak opozice má pouze omezené možnosti. To není výmluva, mohli jsme možná být důraznější, ale je to konstatování skutečnosti. A pravdou je, že v posledních letech se situace spíše zhoršila a náklady státu rostly.

0 0
možnosti

O84t97o 32L50e50v

30. 8. 2013 12:21

Chybí tu umlácení válečného veterána z války s japonci dvěma černochy.;-€

3 0
možnosti

J36a78n 56V95l35č77e87k

30. 8. 2013 9:50

Pane autore, vy poslanci ze všech stran jste větší banda než všichni cikáni dohromady. Ony se blíží volby, že? Takže i ti cikáni se dají využít. Je mi z vás na blití.

1 11
možnosti

To je Vaše svaté právo. Ale je snadné nadávat, těžší něco opravdu dělat. Když Vás ale baví nadávat, dobrá. Vaše věc.

3 0
možnosti

To je zcela přesné R^

V této souvislosti opět musím připomenout výrok Samkové, která je v tom pocitu takto utvrzuje:

http://img547.imageshack.us/img547/5594/gt6f.jpg

7 0
možnosti

Jsem tu celkem novy.Kolik se plati dukatu, kdyz napisu co si o ni myslim?? 8-o

2 0
možnosti
Foto

Týjo. Přesné shrnutí. Připojuji se ale k panu Seluckému - kdo tohle nejvíc odnáší, jsou Cikáni. Ti naši, civilizovaní, co tady žili, než přitáhla ta zvěř ze Slovenska. Bydlel jsem v Nuslích - vím, o čem mluvím.

5 0
možnosti

Nemohu se ztotožnit s Vaším slovníkem, ale je fakt, že v posledních letech jsme se v otázce přizpůsoboivání se romské populace vrátili hodně zpátky a dost toho pokazili. Určitý příliv nových příslušníků menšiny v tom hrál nemalý vliv. Zpětně je zřejmé, že jsme na to jako stát měli adekvátně reagovat.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS